Divat,  Luxus

Greubel Forsey eredeti Balancier órája most egy frissítésen esett át

Ezen a héten a svájci óragyártó bemutatta limitált kiadású Balancier S² óráját a Dubai Watch Weeken. Az óra egy 46,5 mm-es titán tokot kapott, ívelt zafír-kristály kupolával. Geometriai formájú előlapja kézzel polírozott, kézzel megmunkált, egyenes szemcsézettséggel. A számlapon pedig egy háromdimenziós, gravírozott és lakkozott perckör látható, a tetején Super-Luminova mutatókkal.

A titán óra hátoldalán ékszerek láthatók, koronáján GF logó és fém szíj. 

A Balancier S²-ből nem hiányzik a bling; Akár 42 olajbogyó kupolájú ékszert is tartalmazhat, amelyeket arany chantonok vesznek körül. Az óra tervezése lenyűgöző. Két koaxiálisan sorba kapcsolt, gyorsan forgó henger található benne, amelyek egy fordulatot alig több mint három óra alatt teljesítenek. Az egyik hordó, csúszórugóval van ellátva, hogy elkerülje a túlfeszültséget. A kiegyensúlyozó kerék eközben házon belüli változtatható tehetetlenségi nyomatékkal működik hat aranycsavarral, a kiegyenlítő rugó pedig Phillips-véggörbével és genfi ​​stílusú csappal rendelkezik. Greubel Forsey a titándarabot egy 30 fokos szögben megdöntött kivezetéssel látta el. Áttört kialakítású, többszintű egyensúlyi kerékhíd jelenít meg, amely feltűnő fekete kezeléssel van kiegészítve. Az óra 72 órás teljesítménytartalék elérésére és 21’600 rezgés/óra fenntartására képes dinamikus időrendi felépítésének köszönhetően. A hevederek fekete gumiból és fémből készülnek, mindkettő gravírozott GF logóval.

„A GMT Sporttal és az eredeti Balancier S-sel máris felfedtük identitásunk új oldalát” – nyilatkozta az órás. „Ma a finom óragyártás rendkívül modern és izgalmas megközelítését a legmagasabb színtre emeljük!”

Az új Balancier S² óra már 220 580 dolláros áron elérhető a hivatalos viszonteladókon keresztül.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük