Klubtagsági kategóriák

Standard tagság

A Standard tagság célja, hogy az érdeklődők betekintést kapjanak a klub életébe, hogy többféle szolgáltatást is kipróbálhassanak és azok minőségét is megtapasztalják. Az alábbiakban olvashatók a Standard tagsággal járó szolgáltatások:

Digitális tagsági kártya

A klubtagok egy digitális kártyát kapnak. A digitális kártyán szereplő azonosító segítségével tudják a szolgáltatásokat igénybe venni. Egyedi igény esetén fizikai kártya is igényelhető, aminek díja 3000 Ft, ami tartalmazza a gyártás és a futárszolgálattal történő kiszállítást is.

Közösségi oldalak

Szabad csatlakozás a klub nyitott közösségi csoportjaihoz. Ezeken keresztül szabadon építhetők új kapcsolatok. A közösségi oldalak rendszeresen tájékoztatnak a club eseményeiről rendezvényeiről. A club a Standard tagsággal rendelkezők számára jelenleg az alábbi közösségi oldalakon érhető el: Facebook, Instagram

Rendezvények, események

A klub rendszeresen szervez zártkörű offline és online eseményeket képzéseket, amelyeken a klubtagok egyéni igény szerint részt tudnak venni.

Kedvezmények

A tagság egyik előnye, hogy a tagok, a klub saját szervezésű rendezvényeinek a belépőjegyeit, szolgáltatásait, kiadványait, 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják látogathatják. A kedvezmény minden esetben és korlátlanul használható, más kedvezményekkel is összevonható.

Nyereményjátékok

A klub rendszeresen szervez olyan nyereményjátékokat, amik a tagoktól nem igényelnek külön aktivitást, vásárlást, az ezeken való részvétel pusztán a tagságból adódóan automatikus.

APP 

Hamarosan indul a Renaissance Club saját telefonos APP szolgáltatása. Ez a szolgáltatás a clubtagok részére ingyenesen tölthető le.

A Standard klubtagság ingyenes, bármikor lemondható!


Gold tagság

A Gold tagság célja, hogy a tagok teljes spektrumában használhassák, kihasználhassák a klub nyújtotta szolgáltatásokat, megélhessék a minőségi életvitel élményét. Az alábbiakban olvashatók a Gold tagsággal járó szolgáltatások.

Tartalmazza a Standard tagsággal járó összes szolgáltatást.

Az ezen felül nyújtott szolgáltatások:

Fizikai tagsági kártya

A klubtagok egy fizikailag legyártott tagsági kártyát kapnak. A kártyán szereplő azonosító segítségével tudják a szolgáltatásokat igénybe venni. A kártya legyártása és futárszolgálattal történő kiküldése a tagok számára nem jelent plusz költséget

Közösségi oldalak

Szabad csatlakozás a klub nyitott közösségi csoportjaihoz. Ezeken keresztül szabadon építhetők új kapcsolatok. A közösségi oldalak rendszeresen tájékoztatnak a klub eseményeiről rendezvényeiről.

A klub jelenleg az alábbi csak a VIP tagok számára biztosított közösségi oldalakon is elérhető a számukra: Facebook, Instagram, Twitter

Előzetes tájékoztatás

A Gold tagok, a klubbal kapcsolatos összes tájékoztatást a standard tagokhoz képest, 24 órával korábban kapják meg. Így az esetleges létszámkorlátos rendezvényekről is korábban értesülnek, azokra korábban tudnak regisztrálni, nagy eséllyel, nem fogynak el a helyek.

Kedvezmények

A tagság egyik előnye, hogy a tagok, a klub saját szervezésű rendezvényeinek a belépőjegyeit, szolgáltatásait, kiadványait, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meglátogathatják. A kedvezmény minden esetben és korlátlanul használható, más kedvezményekkel is összevonható.

Partnerkedvezmények

A klub, egy országos, folyamatosan bővülő szolgáltatói partnerhálózattal rendelkezik

Nyereményjátékok

A klub rendszeresen szervez olyan nyereményjátékokat, amik a tagoktól nem igényelnek külön aktivitást, vásárlást, az ezeken való részvétel pusztán a tagságból adódóan automatikus. A Gold tagság minden nyereményjátékban automatikusan kétszeres nyerési esélyt biztosít. A nyereményjátékokban a részükre extra nyeremény is kisorsolásra kerül.

A GOLD klubtagság önkéntes, a tagsági díj összege a tagsági díj fizetési gyakoriságának a függvénye, bármikor lemondható!


V.I.P. tagság

A V.I.P. tagságot azoknak ajánljuk, akik nem csak használni szeretnék a szolgáltatások a klub által nyújtott szolgáltatások garmadát, hanem mindezt V.I.P körülmények között szeretnék élvezni. Az alábbiakban olvashatók a V.I.P. tagsággal járó szolgáltatások.

Tartalmazza a Gold tagsággal járó összes szolgáltatást.

Az ezen felül nyújtott szolgáltatások:

NFC chippel ellátott fém „névjegykártya”

A fémből készült NFC képes kártya egyénileg, tetszőleges adatokkal tölthető fel, (név, telefonszám, e-mail cím, weboldal, közösségi oldalakon történő elérhetőség stb). Elég a kártyánkat odaérinteni az ismerősünk NFC képes telefonjához és a kapcsolati adatainkat máris megkapja. Nem kell névjegykártyákat gyártani, sokkal egyszerűbb lesz a telefonszámok, e-mail címek megadása mások számára. A minden adat egy online felületen tetszőlegesen módosítható.

Közösségi oldalak

Szabad csatlakozás a klub nyitott közösségi csoportjaihoz. Ezeken keresztül szabadon építhetők új kapcsolatok. A közösségi oldalak rendszeresen tájékoztatnak a klub eseményeiről rendezvényeiről. A klub jelenleg az alábbi csak a V.I.P. tagok számára biztosított közösségi oldalakon is elérhetől: Facebook V.I.P., Instagram V.I.P., LinkedIn

Kedvezmények

A tagság egyik előnye, hogy a tagok, a klub saját szervezésű rendezvényeinek a belépőjegyeit, szolgáltatásait, kiadványait, 40%-os kedvezménnyel vásárolhatják látogathatják. A kedvezmény minden esetben és korlátlanul használható, más kedvezményekkel is összevonható.

Előzetes tájékoztatás

A V.I.P. tagok, a klubbal kapcsolatos összes tájékoztatást a standard tagokhoz képest, 72 órával korábban kapják meg. Így mindenkinél előbb és sok esetben egyedi kedvezménnyel értesülnek a klub eseményeiről rendezvényeiről.

Nyereményjátékok

A V.I.P. tagság minden nyereményjátékban automatikusan négyszeres nyerési esélyt biztosít.

V.I.P. rendezvények

A V.I.P. tagok részére kizárólagos, zártkörű rendezvények kerülnek megrendezésre. Többek között bálok, partyk, zártkörű filmvetítések stb.

V.I.P. szolgáltatások

A klubtagok az egyes rendezvényeken V.I.P. szolgáltatásban részesülnek. Többek között, (a rendezvények jellegének, lehetőségeinek a függvényében) külön beléptetőkapun érkezhetnek a rendezvényekre, az első sorok lezárásra kerülnek a számukra, külön V.I.P. terem áll a rendelkezésekre, külön fényképezkedhetnek, találkozhatnak a díszvendégekkel.

A V.I.P. klubtagság önkéntes, fizetős a tagsági díj összege a tagsági díj fizetési gyakoriságának a függvénye, bármikor lemondható!


Tagsági díjak

Standard tagság

Ingyenes

Gold tagság

Negyedéves fizetés választása esetén a havidíj 700 Ft/hó, így a fizetendő összeg: 2 100 Ft

Féléves fizetés választása esetén a havidíj 595 Ft/hó, így a fizetendő összeg: 3 570 Ft. Ez 15%-os kedvezmény a negyedéves fizetéshez képest

Éves fizetés választása esetén a havidíj 416 Ft/hó, így a fizetendő összeg: 4 992 Ft. Ez 30%-os kedvezmény a negyedéves fizetéshez képest

V.I.P. tagság

Negyedéves fizetés választása esetén a havidíj 3 500 Ft/hó, így a fizetendő összeg: 10 500 Ft

Féléves fizetés választása esetén a havidíj 3 000 Ft/hó, így a fizetendő összeg: 18 000 Ft. Ez 15%-os kedvezmény a negyedéves fizetéshez képest

Éves fizetés választása esetén a havidíj 2 100 Ft/hó, így a fizetendő összeg: 25 200 Ft. Ez 30%-os kedvezmény a negyedéves fizetéshez képest