Ámor Club

Az Ámor Club, a Renaissance Lifestyle Club, társkereső szekciója. Nagyon sok ember számára a jelenkor egyik legnagyobb kihívása, a megfelelő társ megtalálása. Ez sokak számára egy nagyon frusztráló folyamat. Miközben a világ, az internetnek, a számtalan társkereső oldalnak köszönhetően szinte a végtelenségig kitágult, aközben egyre többen vannak azok, akik egyedül élnek, akik nem találják a szerelmet.

Bár számtalan platform van arra, ami elvileg a társkeresést segítené, de ezek túlnyomó része nem ad valódi segítséget, pusztán csak egy piaci felület, ahol önmagunkat „árulhatjuk”. Nincs semmilyen hozzáadott értékük. Nem segít, nem támogat, nem edukál. Éppen ezért, a társkeresők igényeire reagálva, az Ámor Club nem pusztán egy társkereső platform, hanem egy aktív közösség a társkeresők számára.

Rendszeresen szervez olyan önismereti tréningeket, amik elsődleges célja, hogy a társkeresőknek segítsen önmaguk megismerésében, fejlesztésében, jelentősen segítve őket abban, hogy társat találjanak maguknak.

Másrészt kiemelten fontos szerepet szán az olyan rendezvényeknek, ahol nem csak az online térben tudnak az emberek ismerkedni egymással, jelentősen hozzájárulva ezzel a személyes kapcsolatok fejlesztésében, ami hatékonyabbá teszi mások megismerését, így a társkeresőhöz jobban illő pár megtalálását.


Ha szeretnél csatlakozni az Ámor Clubhoz, akkor ve4dd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menűpont alatt!