Renaissance Lifestyle Club

Ahogy arra a reneszánsz elnevezés is utal, a klub olyan emberek számára nyújt közösséget, támogatást, akik hisznek az eredendő emberi értékekben, a toleranciában, a tiszteletben, akik nyitottak az újra, a szépre, a jóra, akik hisznek abban, hogy az ember egy életen át változik, tanul, tapasztal fejlődik és mindez a hasznára is válik. A klub olyan emberek közössége, akik nem csak túlélni akarják a napjaikat, hanem szeretnék azt a lehetőségeikhez képest a legmagasabb színvonalon megélni. A klub a klasszikus angolszász klubmodelleket követi, nem MLM rendszerű. A klubhoz való csatlakozás bárki számára nyitott.

Ahogy azt az elmúlt közel két év is megmutatta az életünk jelentősen felgyorsult, és ez akár olyan mértékű változást is hozhat az emberek életébe, ami akár egészségügyi, mentális vagy egzisztenciális traumákat is okozhat.

Ugyanakkor ez az időszak azt is megmutatta, hogy a vészhelyezetek túlélésének kulcsa a megfelelő közösségi háló. Ráadásul ugyanez a közösségi háló segít bennünket a mindennapokban abban, hogy egészséges, boldog és sikeres életet élhessünk. Segít a karrierépítésben, új barátságok, szükség szerint szerelmek megtalálásában, a személyes és anyagi fejlődésben. Ennek a közösségi hálónak a kiépítésében, fejlesztésében nyújt kiemelkedő segítséget a Renaissance Lifestyle Club. Mint az korábban már jeleztük, a klub zártkörű ezért a klub rendezvényeiről eseményeiről a weboldalon nem találhatók ismertetők, leírások. Egyedül a blogbejegyzések azok, ami bárki számára elérhető, olvasható. A blogban nem csak saját bejegyzések, hanem válogatások is megtalálhatók a nemzetközi sajtóból átvett írásokat (forrásmegjelőléssel) is megtalálhatók.

Kinek érdemes regisztrálnia a klubba?

Annak, aki boldog, sikeresnek, teljesnek érzi az életét, de nyitott az új kapcsolatokra, szívesen tartozna egy értékalapú csoporthoz, akit érdekelnek az érdekes, színvonalas programok, események.

Annak, aki úgy érzi a helyén van az élete, de szeretne tovább fejlődni, új ismeretségeket kötni.

Annak, aki keresi a helyét az életben, aki úgy érzi, erősítenie kell az önbizalmát, önismeretét, új kapcsolatokat keres.

Annak, aki boldogtalannak érzi magát, de szeretne ezen változtatni.

Kinek nem való ez a klub:

Annak, aki másokat hibáztat a kudarcaiért, ezért a benne lévő feszültségét gyűlölködéssel, verbális vagy fizikai agresszióval vezeti le. Aki meg van győződve a saját tévedhetetlenségéről, aki nem nyitott a fejlődésre, a változásra, a másfajta nézőpontok, vélemények megismerésére, tiszteletben tartására!

A klubhoz bárki csatlakozhat. Azért, hogy mindenki megtalálhassa a szükségleteinek és anyagi lehetőségeinek megfelelő szolgáltatásokat, a tagságnak három formája van, az alap Standard tagságtól a V.I.P. tagságig. A tagsági díj fizethető, 3 havonta, 6 havonta és évente egy alkalommal is. A Standard csomag ingyenes, de a legdrágább csomag sem kerül többe havi 3 500 Ft-nál.