Akciók, nyereményjátékok

A RENAISSANCE LIFESTYLE CLUB széleskörű betekintést nyújt a luxus világába, az elsődleges célja mégsem ez, hanem az, hogy a klubtagokat támogassa abban a törekvésükben, hogy a maguk szintjén minél többen élhessenek a választás szabadságával, hogy az életkörülményeik folyamatosan javulhassanak, fejlődhessenek, hogy mindenki a saját lehetőségein belül szabad, boldog és stílusos életet élhessen.

MERT AZ ÉLET AZT AKARJA, HOGY ÉLJÉK!

Közeleg az év egyik legfontosabb ünnepe, a karácsony, ami a legtöbb embernek elsődlegesen a családról, a szeretetről szól. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg arról, hogy bár ez az ünnep a meghittség és a béke jegyében telik, a legtöbb embernek komoly anyagi kihívást is jelent. Ezért a RENAISSANCE LIFESTYLE CLUB egy olyan akciót indít, ami minden klubtag számára lehetőséget biztosít arra, hogy plusz bevételekhez jusson, ezzel jelentős mértékben csökkenhessen a karácsonyi kiadásokhoz kapcsolódó anyagi stressz, illetve, hogy ezen bevételeknek köszönhetően színvonalasabb ünnepekben lehessen a családoknak része.

A RENAISSANCE LIFESTYLE CLUB felépítésének köszönhetően zártkörű klub, amihez csak egy meglévő tag ajánlása révén lehet csatlakozni. Mivel folyamatosan kapunk ajánló nélküli felvételi kérelmeket, ezért az akciónk részben azzal a céllal indul, hogy a tagjainkat arra bátorítsuk, nyugodtan szóljanak az ismerőseiknek a klubtagságukról. Mi pedig megajándékozzuk az ajánlót és az új tagot is.

Minden olyan új klubtag, aki 2021. november 21. és 2021. december 19. között csatlakozik a klubhoz, az általa kiválasztott és kifizetett tagsági kategóriához képest egy évig, az eggyel magasabb kategória szolgáltatásait élvezheti, és a határidőn belül ő is élhet ennek az akciónak az előnyeivel. Azaz, ha valaki a Standard tagságot választja és az ehhez tartozó tagsági díjat fizeti meg, akkor egy évig (12 hónapon keresztül), a Gold tagsággal járó szolgáltatásokat élvezheti. Azt pedig, aki a Gold tagságot választja a következő 12 hónapban V.I.P. tagként kezeljük.

Azok a tagok pedig akiknek az ajánlásával valaki csatlakozik a klubhoz, az új TAG tagsági díjának megfelelő, egy havi tagdíj összegével azonos értékű EDENRED ajándékutalványt kapnak ajándékba. Az utalványok jellegéből adódóan az összegek minden esetben felkerekítésre kerülnek.

AZ AJÁNLÁSI AKCIÓ, NEM MLM VAGY PIRAMIS RENDSZERŰ, MINDENKI CSAK A SAJÁT KÖZVETLEN AJÁNLÁSAI UTÁN KAP AJÁNDÉKUTALVÁNYT! Azaz, ha valakinek 10 ismerőse csatlakozik a klubhoz és mind a 10-en Gold tagságot választanak, akkor az ajánló 10 x 7 619 Ft alapján, azaz 77 000 Ft értékű EDENRED utalványt kap készhez. Az összeg nettó, a felmerülő adókat mi fizetjük. Az elszámolás és a kifizetés is hetente történi meg. Ha valakinek az ajánlása alapján 30 ismerőse csatlakozik, akik mind Standard tagságot választanak, akkor az ajánló 30 x 3 864 Ft után, 116 000 Ft értékű EDENRED utalványt kap tőlünk. Az ajánlások számában nincs semmiféle korlátozás. Mára már számtalan kutatás bizonyítja, hogy az embere boldogságának, sikerének, anyagi függetlenségének a kulcsa elsődlegesen nem az illető szakmai tudása, fejlettsége, hanem a megfelelő kapcsolati háló megléte, használata. Ezért aztán az integrál szemléletű RENAISSANCE LIFESTYLE CLUB minden tagja számára olyan közösséget jelent, ami az élet minden területén hatékony támogatást nyújt a számára. Ezáltal a klubtagok, az ajánlásaikkal, lehetőséget adnak az ismerőseiknek is arra, hogy egy hatékonyan és eredményesen működő közösség tagjaivá válhassanak, a tagsági akcióval segítenek nekik abban, hogy ezt most kedvezőbb feltételekkel tehessék, valamint, hogy ők maguk is plusz bevételhez juthassanak a karácsonyi ünnepek előtt. A tapasztalat azt mutatja, hogy az esetek 90%-ban kimondottan örülnek az emberek egy ilyen lehetőségnek.