Életvezetés

Reneszánsz blog

Ahogy arra a reneszánsz elnevezés is utal, a klub olyan emberek számára nyújt közösséget, támogatást, akik hisznek az eredendő emberi értékekben, a toleranciában, a tiszteletben, akik nyitottak az újra, a szépre, a jóra, akik hisznek abban, hogy az ember egy életen át változik, tanul, tapasztal fejlődik és mindez a hasznára is válik. A klub olyan emberek közössége, akik nem csak túlélni akarják a napjaikat, hanem szeretnék azt a lehetőségeikhez képest a legmagasabb színvonalon megélni. A klub a klasszikus angolszász clubmodelleket követi, nem MLM rendszerű. Az angolszász mintának köszönhetően (aminek elsődleges célja a színvonal és a minőség megtartás) a klub zártkörű, azaz a csatlakozáshoz szükséges az alapítók vagy valemelyik aktív klubtag ajánlása. Ezen feltételt leszámítva a klubhoz való csatlakozás bárki számára nyitott. A klubtagsági díjak is ennek megfelelően lettek meghatározva.

Ahogy azt az elmúlt közel két év is megmutatta az életünk jelentősen felgyorsult, és ez akár olyan mértékű változást is hozhat az emberek életébe, ami akár egészségügyi, mentális vagy egzisztenciális traumákat is okozhat.

Ugyanakkor ez az időszak azt is megmutatta, hogy a vészhelyezetek túlélésének kulcsa a megfelelő közösségi háló. Ráadásul ugyanez a közösségi háló segít bennünket a mindennapokban abban, hogy egészséges, boldog és sikeres életet élhessünk. Segít a karrierépítésben, új barátságok, szükség szerint szerelmek megtalálásában, a személyes és anyagi fejlődésben. Ennek a közösségi hálónak a kiépítésében, fejlesztésében nyújt kiemelkedő segítséget a Renaissance Lifestyle Club. Mint az korábban már jeleztük, a klub zártkörű ezért a klub rendezvényeiről eseményeiről a weboldalon nem találhatók ismertetők, leírások. Egyedül a blogbejegyzések azok, ami bárki számára elérhetők, olvashatók. A blogban nem csak saját bejegyzések, hanem válogatások is megtalálhatók a nemzetközi sajtóból átvett írások (forrásmegjelőléssel) is olvashatók benne. A blog részben betekintés nyújt abba, milyen lehetőségeink vannak akkor, ha a szabad és független életet választjuk, kiemelve azt, hogy ez a szabadság nem feltétlenül a mérhetetlen anyagi gazdagságot jelenti, hanem a döntés szabadságát. Foglalkozzunk bármivel, legyenek bármilyenek az anyagi körülményeink, szabadon dönthetünk arról, hogy egy boldog és stílusos életet élünk. Mert az élet azt akarja, hogy éljék!